Avokado- och sardellröra på crostini
3 Avokado
70 g Sardell med kapris
16 st Crostini
1. Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
2. Skala och kärna ur avokadon.
Häll av oljan från sardellburken.
Mixa i matberedare avokado och sardeller.
3. Lägg röran på brödskivorna.
70 g Sardell med kapris
16 st Crostini
1. Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
2. Skala och kärna ur avokadon.
Häll av oljan från sardellburken.
Mixa i matberedare avokado och sardeller.
3. Lägg röran på brödskivorna.
*****
Bön- och olivtapenad på crostini
Bön- och olivtapenad på crostini
400 g Svart bönröra (burk)
100 g Oliver (svarta kärnfria)
1 klyfta Vitlök
1 msk Tamarisoja el. japansk soja
½ tsk Tabascosås
½ kruka Basilika
Skal från 1 lime
1 tsk Salt
16 st Crostini el. minibaguette
1. Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
2. Häll bort spadet från bön- och olivburkarna.
Skölj bönorna. Skala vitlök.
Riv grönt limeskal.
3. Lägg alla ingredienser uto brödet i en matmixer. Mixa till jämn smet.
4. Fördela mixet på brödet.
100 g Oliver (svarta kärnfria)
1 klyfta Vitlök
1 msk Tamarisoja el. japansk soja
½ tsk Tabascosås
½ kruka Basilika
Skal från 1 lime
1 tsk Salt
16 st Crostini el. minibaguette
1. Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
2. Häll bort spadet från bön- och olivburkarna.
Skölj bönorna. Skala vitlök.
Riv grönt limeskal.
3. Lägg alla ingredienser uto brödet i en matmixer. Mixa till jämn smet.
4. Fördela mixet på brödet.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar