1 lök
1 vitlöksklyfta
1 röd paprika
300 gram nötfärs, mager
1 msk olivolja
3 msk tacomix, pulver
5 dl passerade tomater
8 dl vatten
1 köttbuljongtärning
3 msk majskorn
2 dl kokta bönor, ex cannelini
Till servering
1,5 dl gräddfil
1. Hacka lök och vitlök. Skär paprika i bitar.
2. Stek köttfärs i olivolja. Tillsätt lök och vitlök efter ett tag. Strö över tacomixpulver. Lägg över i en kastrull och tillsätt resten av ingredienserna utom majs och bönor. Låt koka i 15 minuter. Tillsätt majs och bönor och låt allt bli varmt.
Servera med en klick gräddfil.
1 vitlöksklyfta
1 röd paprika
300 gram nötfärs, mager
1 msk olivolja
3 msk tacomix, pulver
5 dl passerade tomater
8 dl vatten
1 köttbuljongtärning
3 msk majskorn
2 dl kokta bönor, ex cannelini
Till servering
1,5 dl gräddfil
1. Hacka lök och vitlök. Skär paprika i bitar.
2. Stek köttfärs i olivolja. Tillsätt lök och vitlök efter ett tag. Strö över tacomixpulver. Lägg över i en kastrull och tillsätt resten av ingredienserna utom majs och bönor. Låt koka i 15 minuter. Tillsätt majs och bönor och låt allt bli varmt.
Servera med en klick gräddfil.
Mer recept här: koppargrytan.nu
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar